دستورالعمل نظافت یخچال
یک مطالعه بر روی یخچال خانگی که بدون دقت نگهداری میشد نشان داد که کشوهای نگهداری سبزیجات به تنهایی به طور متوسط دارای 7850 واحد باکتری در هر سانتی متر مربع است که تقریباً 800 برابر تعداد واحدهای باکتریایی است که برای تهیه غذا ایمن در نظر گرفته میشود. در این مقاله، شما را با دستورالعمل نظافت یخچال آشنا کنیم.
زمان تمیز کردن یخچال
کارشناسان توصیه میکنند که هفتهای یکبار قسمتهای مربوط به نگهداری گوشت و سبزیجات را باید تمیز کرد. تمیزکاری کلیه قسمتهای یخچال باید هر 3 تا 4 ماه یکبار انجام شود. فریزر را باید هر 2 تا 3 ماه یکبار تمیز نمود.
دستورالعمل های تمیز نگه داشتن یخچال عبارتند از:
با استفاده از آب گرم صابون لکهها و ریزش آب و موادغذایی بر روی سطوح و دیوارهها را پاک کنید.
شستن شیشهها، ظروف و بطریهایی که دیوارهی خارجی آنها به غذا آغشته شده است.
دور انداختن هفتگی غذاهای تاریخ گذشته و باقیمانده آن.
از مواد پاک کننده حلال استفاده نکنید زیرا این مواد میتوانند به یخچال شما آسیب برسانند و بر تنظیم دما تأثیر بگذارند.
قفسه ها و کشوهای داخلی را با آب گرم و صابون بشویید.
دستگیره در یخچال که بیشتر لمس و استفاده میشود را پاک کنید.
یخچال و فریزر در قلب آشپزخانه شما قرار دارد که آشپزخانه نیز خود در قلب خانه شما قرار دارد. بنابراین، با تمیز نگه داشتن یخچال، قلب خانه خود را به جای امن تبدیل کنید!