هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد کم تحرکی افراد

چوب فروش
6 تیر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد کم تحرکی افراد

سازمان بهداشت جهانی گفت: نزدیک به 1.8 میلیارد نفر در جهان به دلیل عدم تحرک در معرض خطر هستند.

بر اساس گزارش جدیدی که روز چهارشنبه منتشر شد، نزدیک به 1.8 میلیارد بزرگسال به دلیل ورزش ناکافی در معرض خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی، زوال عقل و دیابت هستند.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که عدم فعالیت بدنی و کم تحرکی در سطح جهان از سال 2010 تا 2022 پنج درصد افزایش یافته است. حدود 31 درصد از بزرگسالان هنوز دستورالعمل‌های ورزشی را رعایت نمی‌کنند.

این مطالعه در مجله مرکز بهداشت جهانی Lancet منتشر شد. مطالعه نشان داد که 34 درصد از زنان و 29 درصد از مردان فعالیت فیزیکی ندارند.

در این گزارش آمده است که اگر روند فعلی ادامه یابد، 35 درصد از مردم تا سال 2030 بدون فعالیت بدنی خواهند شد.

مدیر دپارتمان ارتقای سلامت سازمان جهانی بهداشت گفت: «کم تحرکی یک تهدید خاموش برای سلامت جهانی است و به طور قابل توجهی در ایجاد بیماری‌های مزمن نقش دارد. متأسفانه جهان در مسیر درستی پیش نمی رود.»

او گفت که خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر را می‌توان «به آسانی، با هزینه‌ کم‌تر و با لذت‌بخش کردن فعالیت بدنی» کاهش داد.

سازمان بهداشت جهانی چه نوع فعالیت بدنی را توصیه می‌کند؟

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، «فعالیت بدنی شامل تمامی حرکات بدنی می‌باشد. این حرکات عبارتند از فعالیت اوقات‌های اوقات فراغت، حمل و نقل برای رفت و آمد یا فعالیت کاری و یا فعالیت‌های خانگی.»

این سازمان 150 دقیقه فعالیت متوسط ​​یا 75 دقیقه فعالیت شدید در هفته را توصیه می‌کند.

در حالی که فعالیت روزانه متوسط ​​شامل پیاده‌روی تند یا نظافت سنگین مانند شستن پنجره‌ها یا جارو زدن است، فعالیت‌های شدید شامل پیاده روی خیلی سریع، دویدن و بیل زدن است.

 

فرصت از دست رفته برای کاهش خطرات بیماری‌ها

تدروس آدهانوم قبریسوس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که یافته‌های جدید بر فرصت از دست رفته برای کاهش سرطان، بیماری‌های قلبی و افزایش رفاه ذهنی از طریق افزایش فعالیت بدنی تاکید دارد.

«ما باید تعهدات خود را برای افزایش سطح فعالیت بدنی تغییر دهیم. اقدامات جسورانه‌ای از جمله سیاست‌های تقویت‌شده و افزایش بودجه را در اولویت قرار داده تا روند کم تحرکی نگران‌کننده را معکوس کنیم.»

در این گزارش آمده است که کشورهای با درآمد بالا نرخ بی‌تحرکی را اندکی کاهش می‌دهند، اما هنوز از مسیر خارج هستند.

 

برای آگاهی از اخبار داغ بر روی  اتاق خبر کلیک کنید.

به post امتیاز دهید:

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
لینک کوتاه: https://choobforoosh.com/?p=56348
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.