مقالات

پایان پروژه شبیه‌سازی زندگی در مریخ

The-end-of-the-life-simulation-project-on-Mars(1)

دانشمندان پس از یک سال حضور در پروژه شبیه سازی زندگی در مریخ دوباره در انظار عمومی ظاهر شدند.

پس از یک سال، چهار دانشمند در ایالات متحده روز شنبه به آزمایشی که حیات و زندگی در مریخ را شبیه سازی می‌کرد، پایان دادند.

با تشویق حاضران، چهار داوطلب، مکانی را که توسط ناسا با نام Mars Dune Alpha ساخته شده بود ​​ترک کردند. آنها 378 روز گذشته را کاملاً در انزوای کامل و دور از دنیای خارج گذراندند.

ساختار 160 متر مربعی در مرکز فضایی جانسون در هیوستون برای تقلید از شرایط سیاره سرخ طراحی شده است. این زیستگاه دارای اتاق خواب، سالن ورزشی، مناطق مشترک و مزرعه ای عمودی برای پرورش مواد غذایی می‌باشد.

این سازه همچنین یک فضای بیرونی دارد که با یک اتاقک ایر لاک از فضای خارجی سازه جدا می‌شود. فضای بیرونی پر از ماسه قرمز است. افراد برای پیاده‌روی در این فضا لباس‌های مخصوص می‌پوشیدند.

 

دانشمندان چه کردند؟

آنکا سلاریو، راس براکول، ناتان جونز و رهبر تیم، کلی هاستون، سال گذشته را به پرورش سبزیجات، پیاده‌روی به سبک پیاده‌روی بر روی مریخ و مدیریت کردن آنچه ناسا از آنها به عنوان «استرس‌های اضافی» می‌نامد، پرداختند.

محرک‌های تنش‌زا شامل تاخیرهای ارتباطی با زمین و ارتباط با خانواده‌ها، انزوا و حصر در این مکان بود. هنگامی که داوطلبان این زیستگاه را در روز شنبه ترک کردند، آنها به وضوح احساساتی شدند.

براکول گفت: ما تمام اینها را با هم انجام دادیم. وی افزود: ما می‌توانیم از حس شگفتی و هدف خود برای دستیابی به صلح و رفاه و باز کردن دانش و شادی به نفع همه در هر نقطه از سیاره زمین استفاده کنیم.

 

هدف ماموریت چیست؟

این ماموریت اولین مورد از مجموعه‌ ماموریت‌ها به نام شبیه سازی کاوش سلامت و عملکرد خدمه (CHAPEA) است. هدف آن کمک به ناسا برای آماده شدن و فرستادن انسان‌ها به ماه و روزی به مریخ است.

جولی کرامر، مدیر مهندسی ناسا، گفت: این پروژه به ما فرصتی می‌دهد تا همه این نکات مهم را در مورد این سیستم‌های پیچیده یاد بگیریم. تا رفتن به مریخ و بازگشت را بسیار ایمن‌تر کنیم.

او گفت که ماموریت‌های دیگر پروژه‌ی CHAPEA برای سال های 2025 و 2027 برنامه‌ریزی شده است.

در سال‌های 2015-2016 ماموریتی یک ساله برای شبیه سازی حیات در مریخ در زیستگاهی در هاوایی انجام شد. ناسا در این پرژه شرکت نمود اما ماموریت را هدایت نکرد.

به عنوان بخشی از برنامه آرتمیس، ایالات متحده قصد دارد انسان‌ها را به ماه بفرستد تا نحوه زندگی طولانی مدت در آنجا را بیاموزند. این پروژه به آماده شدن سفر به مریخ در اواخر دهه 2030 کمک خواهد کرد.

برای آگاهی از اخبار داغ بر روی اتاق خبر کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *