گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیک‌تر به بشقاب مصرف‌کنندگان

چوب فروش
14 بهمن, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
گوشت آزمایشگاهی

گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیک‌تر به بشقاب مصرف‌کنندگان

شرکت فورت‌نام و میسون اولین گوشت آزمایشگاهی را تولید کرده است. این گوشت در آزمایشگاه آی‌وی فارم آکسفورد تهیه شده است. دانست این نکته حائز اهمیت است که برای پرورش و تولید گوشت‌ گوساله، مرغ و یا گوشت خوک نیاز به سلول‌های چربی و یا ماهیچه‌ای حیوان تازه مرده و یا ضبح شده است. البته برای تهیه این دسته از گوشت‌ها، به مقدار ناچیزی نمونه- به اندازه‌ی یک بلور شکر- نیاز است. این مقدار خیلی کم به عنوان منبع، پتانسیل تولید حجم زیادی از گوشت آزمایشگاهی را خواهد داشت.

جذابیت گوشت ‌آزمایشگاهی برای بعضی از مصرف‌کنندگان و بسیاری از سرمایه‌گذاران این است که این دسته از غذاها برای تولید نیاز به زمین و مزرعه‌های بزرگ را ندارند و آلودگی‌ گازهای گلخانه‌ای در دامداری متعارف را به حداقل می‌رسانند. پرورش این نوع گوشت آزمایشگاهی، شکلی از مزارع آینده را نشان می‌دهد.

به post امتیاز دهید:

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
لینک کوتاه: https://choobforoosh.com/?p=45846
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.