
وبلاگ
گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
شرکت فورتنام و میسون اولین گوشت آزمایشگاهی را تولید کرده است. این گوشت در آزمایشگاه آیوی فارم آکسفورد تهیه شده است. دانست این نکته حائز اهمیت است که برای پرورش و تولید گوشت گوساله، مرغ و یا گوشت خوک نیاز به سلولهای چربی و یا ماهیچهای حیوان تازه مرده و یا ضبح شده است. البته برای تهیه این دسته از گوشتها، به مقدار ناچیزی نمونه- به اندازهی یک بلور شکر- نیاز است. این مقدار خیلی کم به عنوان منبع، پتانسیل تولید حجم زیادی از گوشت آزمایشگاهی را خواهد داشت.
جذابیت گوشت آزمایشگاهی برای بعضی از مصرفکنندگان و بسیاری از سرمایهگذاران این است که این دسته از غذاها برای تولید نیاز به زمین و مزرعههای بزرگ را ندارند و آلودگی گازهای گلخانهای در دامداری متعارف را به حداقل میرسانند. پرورش این نوع گوشت آزمایشگاهی، شکلی از مزارع آینده را نشان میدهد.


پی وی سی (PVC) چیست؟

قیمت پارتیشن اداری و مزایا و معایب آن

صندلی ارگونوميك باید و نبایدهای آن



چیدمان دفتر کار اداری

شستشو و نظافت مبلمان منزل

دفتر کار کوچک و افزایش فضای کار در آن

ویژگی های میز کارمندی خوب و کیفیت آن

مبلمان اداری، آشنایی و کاربرد آنها

نحوه نگهداری محصولات ام دی اف

طراحی دکوراسیون داخلی بر اساس اصول کلاسیک
