مقالات

گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیک‌تر به بشقاب مصرف‌کنندگان

گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیک‌تر به بشقاب مصرف‌کنندگان

شرکت فورت‌نام و میسون اولین گوشت آزمایشگاهی را تولید کرده است. این گوشت در آزمایشگاه آی‌وی فارم آکسفورد تهیه شده است. دانست این نکته حائز اهمیت است که برای پرورش و تولید گوشت‌ گوساله، مرغ و یا گوشت خوک نیاز به سلول‌های چربی و یا ماهیچه‌ای حیوان تازه مرده و یا ضبح شده است. البته برای تهیه این دسته از گوشت‌ها، به مقدار ناچیزی نمونه- به اندازه‌ی یک بلور شکر- نیاز است. این مقدار خیلی کم به عنوان منبع، پتانسیل تولید حجم زیادی از گوشت آزمایشگاهی را خواهد داشت.

جذابیت گوشت ‌آزمایشگاهی برای بعضی از مصرف‌کنندگان و بسیاری از سرمایه‌گذاران این است که این دسته از غذاها برای تولید نیاز به زمین و مزرعه‌های بزرگ را ندارند و آلودگی‌ گازهای گلخانه‌ای در دامداری متعارف را به حداقل می‌رسانند. پرورش این نوع گوشت آزمایشگاهی، شکلی از مزارع آینده را نشان می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *