
وبلاگ
گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
شرکت فورتنام و میسون اولین گوشت آزمایشگاهی را تولید کرده است. این گوشت در آزمایشگاه آیوی فارم آکسفورد تهیه شده است. دانست این نکته حائز اهمیت است که برای پرورش و تولید گوشت گوساله، مرغ و یا گوشت خوک نیاز به سلولهای چربی و یا ماهیچهای حیوان تازه مرده و یا ضبح شده است. البته برای تهیه این دسته از گوشتها، به مقدار ناچیزی نمونه- به اندازهی یک بلور شکر- نیاز است. این مقدار خیلی کم به عنوان منبع، پتانسیل تولید حجم زیادی از گوشت آزمایشگاهی را خواهد داشت.
جذابیت گوشت آزمایشگاهی برای بعضی از مصرفکنندگان و بسیاری از سرمایهگذاران این است که این دسته از غذاها برای تولید نیاز به زمین و مزرعههای بزرگ را ندارند و آلودگی گازهای گلخانهای در دامداری متعارف را به حداقل میرسانند. پرورش این نوع گوشت آزمایشگاهی، شکلی از مزارع آینده را نشان میدهد.



درباره انواع میز آرایش بیشتر بدانید

بازسازی دکوراسیون خانه و 10 ترفند حرفهای

میز تلویزیون باید چه ویژگیهایی داشته باشد

پارتیشن مدرن و ویژگی های آن

کاربرد میز اداری ام دی اف

اهمیت رنگ در دکوراسیون داخلی

پی وی سی (PVC) چیست؟

قیمت پارتیشن اداری و مزایا و معایب آن

صندلی ارگونوميك باید و نبایدهای آن


