گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
گوشت آزمایشگاهی یک قدم نزدیکتر به بشقاب مصرفکنندگان
شرکت فورتنام و میسون اولین گوشت آزمایشگاهی را تولید کرده است. این گوشت در آزمایشگاه آیوی فارم آکسفورد تهیه شده است. دانست این نکته حائز اهمیت است که برای پرورش و تولید گوشت گوساله، مرغ و یا گوشت خوک نیاز به سلولهای چربی و یا ماهیچهای حیوان تازه مرده و یا ضبح شده است. البته برای تهیه این دسته از گوشتها، به مقدار ناچیزی نمونه- به اندازهی یک بلور شکر- نیاز است. این مقدار خیلی کم به عنوان منبع، پتانسیل تولید حجم زیادی از گوشت آزمایشگاهی را خواهد داشت.
جذابیت گوشت آزمایشگاهی برای بعضی از مصرفکنندگان و بسیاری از سرمایهگذاران این است که این دسته از غذاها برای تولید نیاز به زمین و مزرعههای بزرگ را ندارند و آلودگی گازهای گلخانهای در دامداری متعارف را به حداقل میرسانند. پرورش این نوع گوشت آزمایشگاهی، شکلی از مزارع آینده را نشان میدهد.